Information för utställare

Smaka på Värmland – Den stora matfestivalen på Gustafsvik Kristinehamn
29 – 30 september

Turistenheten på Kristinehamns kommun driver vidare Smaka på Värmland.

Förra året hölls matfestivalen i Kristinehamn för första gången. Evenemanget drog 7 000 besökare till Gustafsviksområdet. Smaka på Värmland fortsätter som tidigare men i lite andra former. Samarbetet med Hushållningssällskapet fortsätter men det blir även samarbete med Smaka på Kristinehamn. Festivalen är fortfarande en regional angelägenhet. Lokal- och närproducerat är fokus. Smaka på Värmland ska bli en besöksanledning och målsättningen är att attrahera 10 000 besökare samt att ha runt 80-talet utställare som visar vad värmländska matproducenter har att erbjuda.

Inbjudan till dig som är utställare har skickats ut. Har du inte fått inbjudan? Kontakta oss gärna eller anmäl dig direkt här på hemsidan.

Sista anmälningsdatum är 31 juli.

Frågor besvaras av:

Frida Persson, projektledare Smaka på Värmland.

0550-86858, frida.persson@kristinehamn.se

 

====

Information 2018

Precis som tidigare år kommer vi att arbeta för att bibehålla sådant som fallit väl ut och samtidigt fortsätta att utveckla festivalen. Festivaldagar blir lördag-söndag, sista helgen i september och tiderna 10-16 båda dagarna. I år finns även planer på att ha pubkväll under lördagskvällen, mer information kommer om detta lite längre fram. Thorbjörn från Evenemangsservice kommer att fortsätta förse oss med tält och dragning av el. Utvecklingen handlar till stor del om att väva in primärproduktionen och självhushållning i arrangemanget. Vi kommer också att marknadsföra oss aktivare mot framförallt Örebroregionen.

Det som händer på scenen, ute på festivalområdet, under kort-kurser eller i tidningar och programblad är en del av det vi arbetar med just nu.

Här är ni utställare av stor vikt för oss. Har du förslag på utveckling av festivalen eller nya aktiviteter, vill du göra något själv eller tillsammans med oss? Kontakta oss gärna! Tillsammans med samarbetspartners och alla matglada utställare är vi övertygade om att vi efter sju succéartade festivaler kan skapa ett minst lika bra arrangemang igen!

Festivalen lever året om på www.smakapavarmland.com och i sociala medier. Facebook-sidan och vårt Instagramkonto är två mycket viktiga kanaler för oss. Vi kan tillsammans göra våra sociala medier mer levande och intressant, så glöm inte att följa våra kanaler, tagga våra sidor och hashtagga #smakapåvärmland när ni gör inlägg i era sociala kanaler.

När du anmäler dig lägger vi ut ditt företags logga och dina företagsuppgifter på hemsidan tillsammans med en länk till din egen hemsida. Saknar du logga så skriver vi ditt företagsnamn med enhetligt typsnitt. På hemsidan hittar du även Smaka på Värmlands logga och du kan gärna använda den när du skriver om ditt företags deltagande på webben och i sociala medier.

Festivalen blir ingen fest utan dig som ställer ut, presenterar och säljer dina högkvalitativa produkter.
Tillsammans sätter vi den värmländska maten på kartan!

 

Välkommen med din anmälan till Smaka på Värmland – Den stora matfestivalen!

 

 

Sista anmälningsdag är 31 augusti.
Vid avanmälan 31 juli-31 augusti debiteras 600 kr (exkl. moms).
Vid avanmälan efter 31 augusti debiteras fullt belopp.
Fakturering sker inom tre veckor efter anmälan.

 

 

Här kan du läsa om några av de vanligaste frågorna vi får inför flytten till Gustafsvik.