Nominera Årets Värmländska Matentreprenör!

Känner du till en entreprenör, ett företag eller en organisation som gör en insats för lokalproducerad mat i Värmland? Då väntar vi på din nominering till priset Årets matentreprenör i Värmland, med en prissumma på 20 000 kronor.

Nominera senast den 2 september

För tredje året i rad delar Länsförsäkringar Värmland tillsammans med LRF Konsult ut priset Årets matentreprenör i Värmland. Nu letar vi efter årets pristagare som kan ta emot den ärofyllda titeln Årets matentreprenör i Värmland 2018.

Läs mer om priset, tävlingskriterier och nominera ditt bidrag här. 

Priset, 20 000 kronor, kommer att delas ut i samband med Smaka på Värmland på Gustafsviks herrgård i Kristinehamn 29-30 september.

Årets matentrepenörer i Värmland tidigare år

  • 2016: Knut Lillienau och Christina Jonsson, Grön Ko
  • 2017: Bibbi Kringlund, Kulinarika – Mat &Vinbyrån