Carl Jan till Smaka på Värmland!

En av höjdpunkterna under årets Smaka på Värmland är när krögaren, professorn och vinkännaren Carl Jan Granqvist intar scenen!

Carl Jan kommer belysa olika aspekter av måltiden med unik inlevelse och stort engagemang. Han kommer bland annat berätta om ett projekt som forskat om kulturhistoriska menyer där flera värmländska aktörer deltagit. Ett ämne som passar platsen och evenemanget perfekt. TV-profilen kommer direkt från tävlingen “Årets kock” och föreläser på scen under söndagn 30 september på Gustafsvik, Kristinehamn.

Som kulturhistorisk anslag kommer även teatergruppen Lekaresällskapet vara engagerade i form av General Adlersparre och Louise Linroth som kommer hälsa besökarna välkomna till Smaka på Värmland.

Scenprogramet består av många spännande ingredienser och nyheter, men även hela mässområdet bjuder på en blandning av utställare, nya som gamla. För att slippa beslutsångesten rekomenderas det att besöka matfestivalen både lördag och söndag.