Vem är årets matentreprenör

Nu har du chans att nominera. Vem tycker du är den bästa matentreprenören i Värmland. Vem vinner prissumman på 20 000 kronor? Är det du eller är det din granne eller en kollega som är årets pristagare? Du som är värmlänning har chansen att rösta fram årets värmländska matentreprenör. Vinnaren belönas med ära och prissumman.

För fjärde året i rad är det Länsförsäkringar Värmland och LRF Konsult som tillsammans delar ut priset. Syftet är att sätta fokus på det lokala genom att uppmärksamma de värmländska livsmedelsproducenterna och matentreprenörerna.

Nominera innan den 15 september

Priset vänder sig till en entreprenör, organisation eller ett företag som hållbart och framgångsrikt har tillverkat, producerat eller marknadsfört lokal mat i Värmland. Nomineringen, öppnade 10 juli, sker på Länsförsäkringar Värmlands hemsida och är öppen till 15 september. Priset delas ut i samband med Smaka på Värmland i Kristinehamn 28-29 september.

Nominiera genom att klicka här

Årets matentrepenörer i Värmland tidigare år

  • 2016: Knut Lillienau och Christina Jonsson, Grön Ko
  • 2017: Bibbi Kringlund, Kulinarika – Mat &Vinbyrån
  • 2018: Restaurang Thorills