Ulrika Brydling är välkommen till scenen

Hon är en av de två systrarna och stjärnkockarna Brydling, som i över 20 år jobbat för hållbar mat i restaurang och storkök. De har skrivit kokböcker om att laga vilt och lokal mat, lett kock-tävlingar och drivit prisbelönta krogar med hög andel ekologisk och KRAV-märkt mat, bland annat i Åre och Stockholm. Ulrika älskar naturlig mat med terroirkänsla, mat som är producerad på ett hållbart och rättvist sätt, framförallt från småskaliga ekologiska producenter. Bland annat därför är hon också aktiv i riksstyrelsen för föreningen Ekologiska Lantbrukarna.
 
På scen den 28 september bjuder Ulrika in till ett samtal om varför hon som kock intresserat sig för lokal och ekologisk mat, samtidigt som hon lagar pannkakor på ekologiska råvaror från Värmland. Några av producenterna bakom råvarorna deltar också i samtalet om var ingredienserna kommer ifrån. Provsmak ingår för alla barn (och vuxna med barnasinnet kvar i mån av tillgång)!