Värmlandsbil presenterar mästerkocken Jonas Borssén

Jonas Borssén har ett självutnämnt uppdrag: att lära svenska folket att grilla. Foto: Björn Lindberg.

Jonas brinner för grillat och har vunnit SM, EM 2018 och Sydamerikanska mästerskapen i Grill & BBQ 2019. Han har också showat med Jamie Oliver och varit chef för Bruce Springsteens privata turnékök. Genom åren har han gett ut elva kokböcker och har ett självutnämnt uppdrag: att lära svenska folket att grilla.

På söndagens matfestival kommer Jonas att grilla på scenen, berätta om och tillaga smakportioner till besökarna. Jonas kommer också att tillaga åtta stycken VIP-tallrikar som säljs för femtio kronor styck till de första som lyckas lägga vantarna på dem, först till kvarn!

Vi är jätteglada för att Jonas vill komma och gästa oss på Smaka på Värmland och ser fram emot att ta del av hans stora kunskaper kring kött, chilepeppar, kryddors goda hälsoeffekter, grillning och barbecue, cajun- och creoleköken, dryck- och matkombinationer och mycket mer.

Tack till Värmlandsbil som är presentatör av denna punkt i scenprogrammet och möjliggjort att Jonas kunnat bokas!