Scenprogram 2019

Välkommen till ett fullspäckat scenprogram under helgen. Underhållaren Malte Hallquist och Kristinehamnsprofilen Christina Skan är årets konferencierer och kommer att presentera de aktiviteter och kändiskockar som tar plats på scenen. Till exempel kan du lyssna på Fredrik & Adam från Svenska Bagarlandslaget som tipsar om hur du tar hand om din surdeg eller ta del av kändiskockarna Alexandra Zazzi och Ulrika Brydling när de lagar mat live på scenen. Även i år håller Barbro Fernström i de omtyckta tävlingarna Årets Gröna Mästerkock och Minikock där finalisterna tävlar mot varandra och lagar sin rätt i köket på scenen. Om du gillar att grilla får du inte missa Jonas Borssén som vunnit både SM, EM 2018 och Sydamerikanska mästerskapen i Grill & BBQ 2019. I år kan du också köpa dig en VIP-plats vid bordet från The Edible Country och avnjuta maten som kockarna lagat på scenen. En biljett kostar 50 kr och det finns åtta platser per sittning. Biljetterna köps på plats nedanför scenen, först till kvarn! Läs mer om hela programmet här.

Se scenprogrammet som pdf här