Åk ut på road trip 26-27 september

Smaka på Värmland 2020 blir av, men på ett annat sätt i år. Istället för att samlas på en matfestival visar vi upp Värmlands fantastiska utbud av matproducenter, gårdsbutiker, caféer, restauranger och marknadsplatser, som tar emot dig på hemmaplan. Här finns de goda matupptäckterna, från de mest ursprungliga råvarorna till nyskapande gastronomiska mathantverk. Möt både de stora och de allra minsta producenterna. Upptäckterna är många, så smaka dig runt genom Värmland.

Här hittar du vilka aktörer som kommer att delta under helgen. Sidan fylls på allt eftersom anmälningarna kommer in.

2020 är ett speciellt år och på detta sätt kan Smaka på Värmland bli av och vi alla kan stötta våra värmländska matföretagare nu när de behöver det som mest. Vi tar fram en Värmlandskarta med alla aktörer så att du i lugn och ro kan planera din rundresa. Den kommer att finnas både som tryckt papperskarta och digitalt i Google maps med GPS-koordinater. För dig som inte kan åka iväg på road trip så kommer det finnas möjlighet att handla från producenterna online. Mer info kommer.

Vill du medverka som aktör under helgen? I år är det kostnadsfritt och du anmäler dig senast 30 september här.