SMAKA PÅ VÄRMLAND 2021 25-26 september

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nu börjar planeringen av Smaka på Värmland 2021!

Även i år vill vi genomföra Smaka på Värmland som en matrunda med karta och flera platser att besöka. Vi planerar att kombinera den med en mindre matfestival vid Gustafsvik i Kristinehamn
(utifrån gällande restriktioner) och siktar på att bli ännu fler värmländska mat- och dryckesaktörer som deltar. Så boka in datumen redan nu, som alltid sista helgen i september och inom kort kan du föranmäla deltagande på webben.

Smaka på Värmland hjälper till att visa upp Värmlands alla duktiga mataktörer, små som stora. Genom matrundan kan aktörer anmäla sig som utställare på en egen gård eller annan plats. Planen är att återinföra matfestivalen som en del i evenemanget i år, men i något mindre format och det kommer i så fall även gå att anmäla sig som utställare där. Smaka på Värmland rundan var förra året helt gratis för mataktörerna att medverka i och vår förhoppning är att även i år kunna erbjuda detta.

Vi vill passa på att berätta att Visit Kristinehamn, Nifa och Visit Värmland beslutat att utveckla Smaka på Värmland tillsammans för att varumärket ska stärkas och innehålla mer aktiviteter och verksamheter än evenemanget i slutet av september. Nifa har huvudansvaret för det uppdraget. Det blir en spännande resa som vi vill att du och ditt företag eller du och din kommun är med på!