Förlängd anmälan

Den Värmländska smakfesten

Anmälan är öppen tom 6 sep.

Hittills är över 60 Värmländska mataktörer anmälda. Så mycket härligt värmländskt det finns.

Smaka på Värmland 2020

Smaka på Värmland 2020

Smaka på Värmland 2020

Anmälda:
Kullens Bigård, Plättar & paletter, Ankans Cafe och Bistro, 24Food Liljedal, Glassbruket, Torfolk Gård, Höje Vedugnsbageri, Naturpralinen, Björkaholm Qvarn AB, Gård Björke Gårdsbutik, Lillängshamnens Restaurang & Butik, Lövnäs Musteri, Annefors Gårdsbutik, Carlstad Chark & Deli, Edsbergs Gård, Enbackens Musteri, Finnbråtens Gård, Fröken Corretta, Greeks Handelsträdgård I Göranstorp, AB Cirkulero, Kils Slakteri AB, Lindås Lamm, Lönngården Värmland, Norra Sanna Bageri, Rotnäs gårdsbutik, Skafferiet Almars Gård, Åstorp Gård Handelsträdgård, Älvsbacka Guld, Fagerås Kvarn och Foder AB, Gårdarna i Värmland, Eskebohl måltid och mångfald, Värmskogs bageri, Wermskogs Dorper, @Warmland fords, Krukmakeri Hemjord, Björns Bigård, Skärgårdshonung, Wermlands Brygghus, Gårdsbutiken på Karaby gård, LRF Västra, Mor Carins Ostkaka, Hygns Vilt, Långeruds Hjortgård, Västra Ämterviks Bryggeri AB, Fryksdalens Bryggeri AB, Frykens Pärla & Lysviks camping, Grobo köksträdgård, Lundgrens chark, Yakoyak, Gillberga Njordstorp Permakultur Gård, Sjöviks Hjortfarm, Wikfors magazinet, Grinnemo Hallon och Honung AB, Bada Herrgård AB, Åslanda Handelsträdgård