Anmälan 2021

Anmälan 2021 är stängd.

Nu kör vi marknadsrunda.

Smaka på Värmland – 25-26 september 2021

Aktörer deltar kostnadsfritt även i år! Smaka på Värmland kommer att synliggöra värmländsk mat, värmländska producenter och värmländska produkter inom det dukade bordet. De kommer att marknadsföras via en karta med adress och information i tryck och via webb, men även via annonser i både tryck och webb. Vi kommer också att genomföra en anpassad marknad i Kristinehamn, kryssa i alternativet Kristinehamn om du vill delta där och kryssa i Rundan om du vill delta på den.

OBS! Anmälningsdatumet är förlängt till 6 september

Som utställare ansvarar du själv för att dåvarande riktlinjer/restriktioner följs.

Besökarna tar sig runt på egen hand och besöker de olika producenterna och deras vänner i Värmland. Utställarna visas som “knappnålar” på en karta vilket gör att vi tillsammans kommer att synas bättre. Du säljer dina produkter och din verksamhet uppmärksammas.

De som vill delta i Kristinehamn kommer få information efter anmälan vad som gäller där.

25-26 september, 10.00 – 16.00 båda dagarna.
För restauranger som säljer värmländsk mat gäller:
25-26 september, 12.00-16.00 båda dagarna (minimum)

Följande ingår:

• Vara med i den digitala och tryckta kartan.
• Vara med i den traditionella och digitala marknadsföringen.
• Vara med i Smaka på Värmlands Facebook, Instagram och på smakapavarmland.com
• Få en eller flera tryckvänliga pdf:er som ni själva kan skriva ut i önskad storlek för att visa upp att man är en plats.

Välkommen och häng på!

 

Kriterierna innebär att du ska vara verksam i Värmland och råvarorna ska i första hand vara värmländska och i andra hand svenska. Samtliga produkter ska ha koppling till mat, det dukade bordet eller köksträdgården och i största möjliga mån vara producerade närområdet.
Alla verksamheter i Sverige ska säkerställa att de vidtar lämpliga åtgärder för att undvika smittspridning av covid-19. Det är särskilt viktigt att ta hänsyn till personer i riskgrupper. Råden ses över kontinuerligt och kommer att anpassas i takt med att det epidemiologiska läget förändas.

 

Vi vill passa på att berätta att Visit Kristinehamn, Nifa och Visit Värmland beslutat att utveckla Smaka på Värmland tillsammans för att varumärket ska stärkas och innehålla mer aktiviteter och verksamheter än evenemanget i slutet av september. Nifa har huvudansvaret för det uppdraget.