Anmälan till Marknadsrunda i Värmland 2020

Smaka på Värmland – visning 2020

Aktörer deltar kostnadsfritt i år! Den tidigare aviserade avgiften på 900 kr utgår eftersom kampanjen finansieras av annonsörer och samarbetspartners.

2020 är ett annorlunda år och Smaka på Värmland kommer att synliggöra värmländsk mat, värmländska producenter och värmländska produkter inom det dukade bordet. De kommer att marknadsföras via en karta med adress och information i tryck och via webb, men även via annonser i både tryck och webb. På grund av att det inte blir ett evenemang har vi valt att genomföra Smaka på Värmland gratis för producenterna.

OBS! Sista anmälningsdatum 30 augusti

Som utställare ansvarar du själv för att riktlinjerna följs (max 50 personer), det innebär att även du som försäljare ska räknas in i denna siffra. Står ni flera tillsammans, på samma adress, är det max 50 personer totalt som gäller även här (inte 50 personer hos varje producent). Tips! Har ni mycket besökare kan ni be dem vänta i bilen.

Besökarna tar sig runt på egen hand och besöker de olika producenterna och deras vänner i Värmland. Utställarna visas som “knappnålar” på en karta vilket gör att vi tillsammans kommer att synas bättre. Du säljer dina produkter och din verksamhet uppmärksammas.

26-27 september, 10.00 – 16.00 båda dagarna.
För restauranger som säljer värmländsk mat gäller: 26-27 september, 12.00-16.00 båda dagarna (minimum)

Följande ingår:

• Vara med i den digitala och tryckta kartan.
• Vara med i den traditionella och digitala marknadsföringen.
• Vara med i Smaka på Värmlands Facebook, Instagram och på smakapavarmland.com
• Få en eller flera A3 skyltar att skriva ut för att visa upp att man är en plats.

Välkommen och häng på!

 

Kriterierna innebär att du ska vara verksam i Värmland och råvarorna ska i första hand vara värmländska och i andra hand svenska. Samtliga produkter ska ha koppling till mat, det dukade bordet eller köksträdgården och i största möjliga mån vara producerade närområdet.

 

Turismenheten i Kristinehamn är en del av Kristinehamns kommun och driver Smaka på Värmland.
Så här hanterar Kristinehamns Kommun personuppgifter och företagsuppgifter:

https://www.kristinehamn.se/kommun-och-politik/sa-jobbar-vi-med-olika-fragor/personuppgifter