Grisfest på Värmländska

Vi vill välkomna dig till en glad värmländsk kväll med helstekt gris som grillats hela dagen under på ”Smaka på Värmland”, den serveras med en buffet av goda tillbehör. Flera värmländska bryggerier finns på plats så god lokalproducerad dryck finns också att tillgå.

Festligheterna sker på lördagskvällen ute i Smaka på Värmlands Foodcourt-tält. Deltagande restauranger i Foodcourten är Spishyllans Trädgårdscafé, Oliveriet, Almars Krog, och Skogshyddans Dirty Pig Truck.

Förutom god mat och dryck blir det underhållning under kvällen. Dansa, sjung och kom i rätt stämning tillsammans med coverbandet Happy Harry & The Hobos.

 

Kl. 16 är det insläpp, maten serveras kl. 17 – 20 och bandet kommer att spela en gång under matserveringen samt ca kl. 20.30. Festen stänger kl. 22.

Du kommer till Smaka på Värmland via ordinarie buss och tåg till Kristinehamn Resecentrum och därifrån går gratisbuss t/r ut till Gustafsvik. Läs mer om bussarna genom att klicka här.

Biljetterna kostar 250:-/st och inkluderar maten och entré till kvällens gristfest. Du kan köpa dem på Kristinehamns turistbyrå, ticketmaster.se (klicka här) eller andra Ticketmasterombud i hela Sverige.